Healing voor dieren

Healing bij paarden

 Healing voor dieren, of Healing Touch for Animals® (HTA®) zoals het officieel heet, is er op gericht het lichaam te ondersteunen bij zelfheling. 
Door de innerlijke geneeskracht te versterken verkrijgen we zo een algehele balans. Het gaat erom dat het lichaam gestimuleerd wordt om van binnenuit, zowel lichamelijk als emotioneel, te herstellen of stabiliseren. 
Het is dus een complementaire behandelwijze die vaak in aanvulling op traditionele geneeskundige zorg wordt gegeven. Bijvoorbeeld tijdens een ziekte of verwonding of na een operatie, tijdens het herstel. 

 

 

Blijde hondHTA® is veilig voor elke aandoening of ziekte en heeft geen schadelijke bijwerkingen.
HTA® is een natuurlijke therapie die behalve op het fysieke lichaam, ook op geestelijk en emotioneel niveau werkt.
HTA® werkt met de eigen innerlijke hulpmiddelen van het dier om een natuurlijk evenwicht te bereiken. 
HTA® is een natuurlijke therapie en stimuleert het herstel van de cellen en weefsels waar mogelijk. 
HTA® helpt ter verlichting van pijn en kan zowel kalmerend als stimulerend werken.
HTA® kan een groter gevoel van welzijn en innerlijke rust geven.
HTA® helpt andere therapieën werkzamer te zijn. 
HTA® wordt ook gebruikt voor en tijdens euthanasie, om de overgang van het dier rustig en zonder angst te laten verlopen.

 

Omdat HTA® een groter gevoel van welzijn en innerlijke rust geeft wordt het daarom ook vaak ingezet bij gezonde dieren; ter bevordering van de concentratie bij trainingen of om het dier eens extra te verwennen. Sommige zien het zelfs als “schoonheidsbehandeling” of “een totale ontspanningskuur”.
Paarden die ‘s winters langer, meer, of vaker op stal staan, zijn, na regelmatige behandelingen, niet meer zo onrustig of ongedurig. Zij ontspannen zich vaak makkelijker of beter dan niet behandelde paarden. 

Hat bij katten

Heeft u vragen hierover? Wilt u uw dier eens extra verwennen? Of heeft uw dier een extra duwtje in de rug nodig bij het herstel van een operatie, ziekte of verwonding? Neem dan contact met mij op! Een behandeling duurt ca. 1 uur.

 

Faith Of The Heart is geregistreerd bij Healing Touch for Animals ® en werkt volgens deze organisatie opgestelde Ethische Code.

 

 

HTA bij hondenHat Paard Blijde kat

 

Dit schema laat zien hoe HTA het lichaam beinvloed. Hoe het helpt bij ziektes e.d en als preventie door de gezondheid te bevorderen.

Schema Hat